Servicii

De ce să alegi echipa NcoConstruct?

 

Construcția unei case presupune multă implicare fizică, un buget considerabil și mult timp investit.
Ne-am format echipa, având că scop realizarea caselor perfecte, în viziunea clienților noștri. Te poți baza pe:

Profesionalism.

Datorită anilor de experiență și zecilor de proiecte finalizate cu succes.

Eficienta

Întotdeauna respectăm termenele limita, stabilite împreună.

Dedicare

și 100% implicare, astfel încât să obținem căminul dorit de tine.

Ncoconstruct, oferă servicii de supraveghere video pentru șantiere pe întreaga perioadă a construcției.

 

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului dumneavoastră, asigurăm un sistem de supraveghere video eficient și sigur pentru șantierul dumneavoastră. Folosind cele mai noi tehnologii de monitorizare, echipa noastră experimentată vă oferă un nivel înalt de protecție și securitate, în timp ce lucrările sunt în desfășurare.

Beneficiile oferite de serviciul nostru de supraveghere video includ:

Monitorizare 24/7

 

Sistemul nostru de supraveghere video funcționează non-stop, oferind o supraveghere constantă a șantierului. Astfel, sunteți asigurat că toate activitățile sunt înregistrate și monitorizate în timp real.

Detectarea intrușilor și a activităților suspecte

 

Prin intermediul tehnologiei avansate de analiză video, suntem capabili să detectăm intrușii sau orice activitate suspectă de pe șantier. Aceasta ne permite să reacționăm rapid și să luăm măsuri preventive pentru a proteja șantierul și materialele dumneavoastră.

Înregistrare video de înaltă calitate

 

Utilizăm camere video de înaltă rezoluție pentru a capta imagini clare și detaliate de pe șantier. Aceste înregistrări pot fi folosite ca dovadă în cazul unor dispute sau incidente legate de construcție.

Acces online și în timp real

Oferim posibilitatea de a accesa imaginile de pe șantier în timp real, de la orice dispozitiv conectat la internet. Astfel, puteți urmări evoluția lucrărilor și puteți lua decizii informate în timp real.

Instalare și întreținere profesională

Echipa noastră de experți se va ocupa de instalarea și configurarea sistemului de supraveghere video, asigurându-se că acesta funcționează în parametri optimi. De asemenea, vom oferi asistență tehnică pe toată durata proiectului.

Notificări și rapoarte personalizate

Vă punem la dispoziție un sistem de notificări și rapoarte personalizate, care vă permite să primiți actualizări regulate și informații relevante despre starea lucrărilor de pe șantier. Aceste rapoarte vă vor ajuta să monitorizați progresul construcției și să luați decizii în timp util.

Indiferent că doriți să vă construiți casa de vis sau să dezvoltați un proiect rezidențial, echipa noastră de experți va asigura construirea casei dumneavoastră la roșu, respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

În plus, pentru a vă oferi o experiență completă, oferim și servicii profesionale de supraveghere video pe întreaga durată a construcției. Sistemul nostru avansat de monitorizare video vă va asigura că șantierul este supravegheat în mod constant, oferindu-vă liniștea necesară și asigurându-vă că lucrările se desfășoară în condiții optime.

Construcția unei case la roșu implică mai multe etape, care sunt enumerate în continuare:

b7cfb662-a666-4d66-8ed3-183b5ffdb7a7

Planificarea și proiectarea

În această etapă, se stabilesc cerințele și nevoile clienților și se concepe un plan arhitectural pentru casa la roșu. Se elaborează planurile și se obțin toate aprobările necesare de la autoritățile competente.

e73a6c97-2072-43b5-9c65-7f21d2cded6d

Excavarea și fundația

Se realizează săpături pentru fundație și se pregătește terenul pentru construcție. Apoi, se toarnă fundația, care este structura de suport a casei.

54abdc3a-67fb-460a-b354-8521f1e03c0c

Ridicarea structurii

În această etapă, se construiește scheletul casei, utilizând materiale precum betonul armat, cărămizile, grinzi de lemn sau oțel. Se ridică pereții, se instalează stâlpii și se creează scheletul pentru acoperiș.

bedea78e-c6d1-40d6-9cff-bc24a60feffd

Instalarea sistemelor

 

După ridicarea structurii de bază, se instalează sistemul de canalizare, sistemul electric și sistemul de încălzire. Se montează țevile și conductele necesare pentru apă, gaze și ventilație. De asemenea, se amplasează cablurile electrice și se instalează prizele, întrerupătoarele și alte echipamente.

1c42c109-3c9f-4c81-acb3-a0865fe29737

Izolarea și învelirea exterioară

 

Se aplică izolația termică și fonică a casei, pentru a asigura confortul termic și reducerea zgomotului. Apoi, se montează învelitoarea exterioară, cum ar fi țigla, tabla, siding-ul sau alte materiale specifice.

67ea933d-e73f-434e-86a4-4b4a507b3d6c

Instalarea ferestrelor și ușilor

 

Se montează ferestrele și ușile, asigurându-se etanșeitatea și securitatea lor. Alegerea ferestrelor și ușilor potrivite este importantă pentru aspectul estetic al casei, dar și pentru eficiența energetică.

4179f187-1971-461a-9e34-28ad5c48c8f7

Instalarea instalațiilor interioare

 

În această etapă, se realizează instalațiile sanitare (băi, bucătărie) și instalațiile electrice în interiorul casei. Se montează prize, comutatoare, robinete, instalații de încălzire, ventilatoare etc.

92b33809-80bf-4928-8513-c62d25edac86

Finisaje interioare și exterioare

 

Se efectuează lucrările de finisare, cum ar fi tencuielile, placările cu gips carton, zugrăvelile, montarea parchetului sau a altor tipuri de pardoseli, montarea faianțelor și a obiectelor sanitare în băi și bucătărie. În exterior, se realizează finisaje precum vopsirea, montarea sistemelor de drenaj și a elementelor de decor.

c493411b-a312-4caf-b46f-e7f68040c69f

Testarea și inspecția finală

 

După finalizarea construcției, se realizează teste și inspecții pentru a verifica funcționalitatea și conformitatea cu normele și regulamentele în vigoare. Se asigură că toate instalațiile și sistemul de construcție sunt în stare bună și funcționale.

Este important să rețineți că durata și detaliile specifice ale fiecărei etape pot varia în funcție de dimensiunea și complexitatea proiectului de construcție. De asemenea, este recomandat să respectați normele și reglementările locale pentru a obține rezultate de calitate și siguranță.

Contactează un specialist în construcții

Serviciile noastre

 

Îți venim în întâmpinare cu o serie de servicii premium, menite să ajute în obținerea căminului perfect pentru ține și nevoile tale.

Case la roșu

Oferim posibilitatea clienților de a alege case la roșu pe care ei să le amenajeze după bunul plac, fără ca noi să intervenim în rezultatul final. Serviciile noastre au în vedere realizarea unor construcții sigure și durabile, pe care fiecare client să le poată îmbrăca așa cum consideră că îi este cel mai confortabil.

Case la cheie

Oferim și soluția de case la cheie, pentru ca tot ceea ce mai aveți de făcut să fie doar mutarea efectivă. Nu vă putem ajuta poate cu un camion care să vă ajute cu transportul lucrurilor personale însă vă putem ajuta cu tot ceea ce înseamnă echilibru în construcții, bun gust și profesionalism

Amenajări interioare

Nu scăpăm din vedere nici segmentul de renovări, deoarece în acest caz stăm la dispoziția dumneavoastră cu echipe specializate în finisaje interioare: montam parchet laminat, stratificat sau masiv, mocheta, linoleum, aplicam gresie si faianta, lucrari de tencuiala, gletuit, zugravit, punem tapet si fototapet, ucrari din rigips, structuri, scafe, turnam sape autonivelante, de egalizare, semiumede si decorative pentru orice tip de imobil

Amenajări exterioare

Transformăm exteriorul clădiilor într-unul nou și modern:

  • Finisaje pereți exteriori
  • Montare marmură
  • Montare pavele
  • Realizare zugrăveală
  • Finisaje de mare detaliu
  • Garduri din fier forjat, din tabla, lemn
  • Plasa metalica
  • Placari cu piatra decorativa
  • Facem betonari si pavale

Reabilitare

Ne ocupăm de reabilitări ale construcțiilor, indiferent dacă facem referire la reabilitare case, reabilitare blocuri sau reabilitări termice pentru diferite tipuri de facilități. Folosim materiale de calitate și respectăm specificațiile proiectului în timp ce de asemenea ne axăm și pe nevoia de confort a beneficiarilor noștri. Suntem conectați la noutăți și știm care sunt punțile termice, conform clasificării lor în urma auditurilor, drept pentru care venim cu soluții inovative care să ajute la păstrarea unui mediu plăcut in interiorul locuințelor.

Izolatii

De asemenea ne ocupăm de toată gama de izolații necesare pentru locuințe, indiferent dacă este nevoie de: hidroizolații, izolații termice interioare sau exterioare, fonoizolații, izolații pentru tavane sau pardoseli, sau chiar izolații speciale pentru sisteme de încălzire în pardoseală.

Sună acum!

Mod de lucru

SPUNE-NE DE CE AI NEVOIE

Ne poți suna direct, sau ne poți lăsa datele de contact pentru a fi contactat.

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Obține consultanta gratuită în vederea realizării proiectului (măsurători, cantitate materiale, etc.)

OFERTA DE LUCRU

Îți trimitem oferta finală și timpii de implementare.

Constructor case / Constructii case

Construirea unei case reprezintă un proces complex, etapizat, care necesită folosirea tuturor cunoștințelor și resurselor pentru realizarea imobilului. Contrar credinței populare care afirmă că o casă se poate face și în regie proprie, în realitate vei avea nevoie de un constructor case care să te ghideze de-a lungul procesului și care să îți ofere exact soluțiile de care ai nevoie.

Portofoliu