Tencuiala mecanizata

IMG E1143

Tencuiala mecanizata

Tencuiala mecanizata reprezinta procesul se aplicare mortare pe pereti si tavane cu ajutorul masinilor de tencuit cu presiune mare. Tencuiala aplicata mecanizat este un sistem preluat din Germania. Exista mai multe tipuri de tencuieli. Cea mai avantajoasa este cea pe baza de ipsos. La acest tip avem nevoie de masina de tencuit care functioneaza cu curent trifazic si debit de apa de 2,2 bar. Daca pe santier nu exista curent trifazic, utilajul va functiona cu un generator de forta.

Tencuiala mecanizata reprezinta un procedeu tehnologic avansat pentru tencuirea peretiilor interiori si exteriori. Cu ajutorul NCOconstruct, cu sistemul de tencuieli mecanizate economisiti timp si bani. Calitatea este mult mai buna decat la tencuiala manuala. Avand in vedere ca folosim materiale insacuite de calitate superioara, suprafata se intareste rapid si se usuca in timp record, 7 zile/1cm. Sistemul este foarte bine pus la punct si verificat in ultimii 15 ani de la aparitie. Tencuiala aplicata mecanizat se foloseste la grosimi standard de 2 cm in interior si 2.5 cm la exterior. Daca peretii au o deviere de 5 sau 6 cm si incarcatura in medie ajunge la 3.5/5 cm, nu mai este rentabil! In acest caz va recomandam sa folositi tencuiala manuala. La o grosime standard de 2 cm, sistemul de tencuit devine foarte rentabil. Intr-o singura zi se pot aplica, aprox. 80 mp/150/mp. La tencuieli aplicate mecanizat se folosesc materiale preambalate, omologate si accesorii pentru tencuieli de calitate. Profilele (coltare) de colt sunt zincate si ne ajuta sa obtinem colturi perfecte la glafuri si colturi exterioare. Sinele de ghidaj asigura o planeitate si verticalitate aproape perfecta. Amorsele speciale ne permit sa dam garantie peste 5 ani pentru lucrarile efectuate. Nimic nu poate fi perfect! La sistemul mecanizat sunt acceptate tolerante de pana la 3mm! Pretul, seriozitatea, materialele si experienta indelungata in acest domeniu ne-a ajutat sa ajungem unul dintre principali concurenti in Romania! Apelati cu incredere la firma noastra pentru o oferta gratuita.

La tencuieli mecanizate avem numai avantaje: timpul de uscare de doua ori mai rapid, reteta este omologata si creata de inginerii fabricilor, materialul este mereu la fel de omogen, nu apar fisuri, iar lucrarea se definitiveaza de doua ori mai repede. Materialul regleaza umiditatea camerei, se poate aplica in bai si bucatarii, se finiseaza usor si luand in considerare si gletul de finisaj, este mult mai ieftin decat tencuiala manuala!